Erhverv

OfficeCollection har siden sin start i 2003 indset, at hvis et kontor eller kontormiljø skal ændres kræver det uforudset megen tid af den medarbejder, der har fået opgaven på sit bord.

Med OfficeCollection er du i sikre hænder.

OfficeCollection har siden sin start i 2003 indset, at hvis et kontor eller kontormiljø skal ændres kræver det uforudset megen tid af den medarbejder, der har fået opgaven på sit bord.
Dette arbejde kan vi overtage. Dvs. skal du have indrettet et kontor, mødelokale eller reception og bliver der måske behov for: en maler, elektriker, blikkenslager, ventilation, tømmer, eller bygnings arkitekt kan OfficeCollection håndtere at skaffe alle relevante oplysninger og tilbud, samt at koordinere alle implicerede håndværkere.

Så, når vi har leveret dine møbler har din eneste opgave været, at godkende priser og indretning. Vi tager os nemlig af resten. Vi gør det vi er bedst til så du kan fortsætte med dit.

OfficeCollection har i dag et tæt samarbejde med nøje udvalgte håndværkere, der kan levere den kvalitet vi forventer. Punktlighed og kvalitet samt pris, er nøgleordene.

Kontakt os for et uforpligtiende møde og få inspiration til din opgave.

Med venlig hilsen

OfficeCollection
Telefon +45 3510 7738

Kontor
Kontor

OfficeCollection kontorindretning vil:

Til dem der lever i nutiden leverer, nutidig nærvær,
nye visioner og indretnings løsninger der peger fremad.

Kontoret er vores inspirationskilde til nye mål, virkelyst og selvværd. Kontor indretning med sammenhæng og fællesskab skaber trivsel og dynamik i en tid hvor samarbejde og ressource udnyttelse er altafgørende i den øget konkurrence vi dagligt udsættes for.

OfficeCollection ombygger og indretter med egne og eksterne indretningsarkitekter som dagligt udfordres på Deres fagområde.

Møblering og lys i harmoni.

Alt under en hat.

Kantine
Kantine

Kan du bruge din kantine som et mødelokale!!

Hundredevis af kantiner benyttes kun 2 timer om dagen resten af tiden er de dyre m2.

Office collection indretter kantinen med tanke om at bruge lokalerne kreativt, men det stiller krav til indretningen.

Brug din kantine til andet end blot frokost.

Belysning
Belysning

OfficeCollection Lys tilbyder, foruden salg af vores omfattende produktprogram af belysning til inde, ude samt tekniskbelysning, kompetent rådgivning omkring den rigtige belysning til virksomheder og offentlige institutioner.