Møde Stole

Med en baggrund inden for ergonomi og arbejdsmiljø har OfficeCollection gennem årene undersøgt marked for kontor- og mødestole for herigennem, at få afdækkede marked for god siddekomfort kombineret med en ergonomisk god løsning inden for den moderne mødekultur.

Udfordringen har i største grad ligget i segmentet mødestole hvor marked er utroligt uigennemskueligt.

Sammenligner man en Bil fra 1960 og med en fra 2014 er der sket en stor udvikling inden for de tekniske løsninger. Dette er naturlig vis også tilfældet med mødestolens udvikling, om end ikke i samme frad, men nogle forandringer er der sket. For uden det, at vores gennemsnitlige højde er ændret betydelig er der samtidigt sket en udvikling med mødestolenes ergonomiske udformning.

Fleksible sæder kombineret med formtilpassede lændestøtter i nye materialer gør at den moderne kontor-, mødestol skiller sig betydelig ud fra tidligere tiders klassikere.

OfficeCollection har derfor og på baggrund af dette taget initiativ til at designe, udvikle og producere en møde- og konference stol som lever op til vor tids krav om fleksibilitet, ergonomi og æstetik.

 Møde og undervisningsstolen Noice og Voice er i samarbejde med møbel arkitekt Henrik Tengler udviklet til møder der strækker sig over mere end en time. Det lette tråd stel er udstyret med et fleksibelt beslag der gør at sædet kan bevæge sig. Funktionen tillader at man ikke sidder i den samme sammenlukkede stilling time efter time, men kan strække hoften ud hvorved blodcirkulationen i underbenene øges.

Resultatet er langt mere ro i kroppen og et øget overskud til at følge med i de efterhånden længerevarende møder.
Mødestolen er stabelbar og leveres med armlæn.
Blandt vores øvrige mødestole finder man også Four designs stole program som bygger på samme idér.

Kontakt os for et uforpligtiende møde og få inspiration til din opgave.

Med venlig hilsen

OfficeCollection
Telefon +45 3510 7738

Kontor
Kontor

OfficeCollection kontorindretning vil:

Til dem der lever i nutiden leverer, nutidig nærvær,
nye visioner og indretnings løsninger der peger fremad.

Kontoret er vores inspirationskilde til nye mål, virkelyst og selvværd. Kontor indretning med sammenhæng og fællesskab skaber trivsel og dynamik i en tid hvor samarbejde og ressource udnyttelse er altafgørende i den øget konkurrence vi dagligt udsættes for.

OfficeCollection ombygger og indretter med egne og eksterne indretningsarkitekter som dagligt udfordres på Deres fagområde.

Møblering og lys i harmoni.

Alt under en hat.

Kantine
Kantine

Kan du bruge din kantine som et mødelokale!!

Hundredevis af kantiner benyttes kun 2 timer om dagen resten af tiden er de dyre m2.

OfficeCollection indretter kantinen med tanke om at bruge lokalerne kreativt, men det stiller krav til indretningen.

Brug din kantine til andet end blot frokost.

Belysning
Belysning

OfficeCollection Lys tilbyder, foruden salg af vores omfattende produktprogram af belysning til inde, ude samt tekniskbelysning, kompetent rådgivning omkring den rigtige belysning til virksomheder og offentlige institutioner.