Kantine borde og stole

I en verden fyldt med borde og stole er det os ikke muligt at kunne præsentere dem alle. søger du en speciel stol eller producent  så kontakt os det er meget muligt at vi kan skaffe den.

Alle priser er eksl. moms. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udgået modeller.

Artikel nr: TWEET 890

Produkt: Babila kollektion er i stand til at bevæge sig langs tradition og innovation med stor smidighed. Styrken af denne samling er dens enkelhed og direkte at huske en tidløs form. Stol med polstret skal i stof eller simil læder og støbt aluminiumsramme. Ben af massivt asketræ.

Pris vejl.

Artikel nr: NYM 2830

Produkt; Nym er en kollektion lavet af massivt asketræ, der gennemgår Windsor-stole med en moderne stil. Stolens ryglæn designer en uafbrudt bue, der perfekt slutter sig til sædet i massivt asketræ. Asketræben.

Pris vejl.

Artikel nr: Babila 2700

Produkt; Babila kollektion er i stand til at bevæge sig langs tradition og innovation med stor smidighed. Styrken af denne samling er dens enkelhed og direkte at huske en tidløs form. Stol med askekrydsfinérskal i variabel tykkelse og ben af massivt asketræ.

Pris vejl.

Artikel nr: Babila 2751

Produkt: Babila kollektion er i stand til at bevæge sig langs tradition og innovation med stor smidighed. Styrken af denne samling er dens enkelhed og direkte at huske en tidløs form. Stol med polstret skal i stof eller simil læder og støbt aluminiums-ramme. Ben af massivt asketræ.

Pris vejl.

Artikel nr: FOLKE  2940

Produkt; Folke kollektionen fremhæver søgen efter enkelhed. Dens venlige karakter, varmen fra asketræ, de bløde og kompakte dimensioner, menneskelige linjer formidler problemfrit konceptet med en stol, der taler et universelt sprog.

Den lette, holdbare presstøbte aluminiums-ring bliver det strukturelle og karakteristiske element, der gør det let at demontere stolen til genbrugsformål eller til at udskifte dens komponenter. Den faste askeramme omfavner tæt aluminiums-ringen, der holder sædet betrukket med stof, læder eller simili læder. Det bøjede krydsfinerryggen sikrer total komfort og hygge.

Pris vejl.

Artikel nr: ENJOY 460

Produkt; Denne universelle klapstol er kompakt, let og let at bære og kan kombineres med ethvert bord i ethvert rum. Når den er foldet, har Enjoy kun 95 mm. Fremstillet i polypropylen, lineær form, attraktive farver, UV-resistent og velegnet til udendørs brug. Stærk til daglig brug, ikke kun velegnet til uventede gæt.

Pris vejl.

Artikel nr:

Produkt: Ester stol er en blanding af elegance, ergonomi og funktionalitet. Opmærksomheden på detaljer er overalt. Resultatet er en dyrebar monolit lavet af læder suppleret med raffineret støbt aluminiums ben. Sæde lavet af polyurethanskum med elastiske bælter på stålkonstruktion, støbt aluminiums ben.

Pris vejl.

Artikel nr: FO 32500

Produkt; FourCast 2 Four er den multifunktionelle skalstol med det ikoniske V i ryggen som har gjort den fleksibel for maksimum støtte. leveres i 9 farver og to finér versioner. stolen leveres polstret sæde eller sæde ryg. med og uden armlæn er stabelbar stolen kan leveres med egetræs stel

Pris vejl. fra kr. 1.327,-