PERSONDATA POLITIK

Formålet med vores persondata politik er at forklare, hvordan vi samler, beskytter, bruger og lagrer dine personlige oplysninger.

Hvilke informationer samler Office Collection om dig?

Vi samler dit for- og efternavn, postnummer, by og adresse, e-mail, telefonnummer og din ordrehistorik.

Vi benytter kun dine personlige oplysninger til at give dig adgang til vores produkter www.officecollection.dk og til at gennemføre enhver ordre du måtte placere hos os.

I henhold til den danske regnskabslov er det påkrævet, at vi gemmer vi dine faktureringsinformationer i en periode på fem år fra din seneste ordre.

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, accepterer du samtidig vores persondatalov.
Husk, at du til enhver tid kan til framelde dig vores nyhedsbrev igen.

Hvordan beskyttes dine informationer af Office Collection?

Vi respekterer dine private oplysninger, og tager dem meget seriøst. Derfor gør vi os umage, og laver forskellige tiltag for at sikre at dine oplysninger – herunder at lagre dem i sikre netværk.

Vi er ikke i stand til at se dine kreditkortinformationer, da al data er krypteret og transaktionerne gemmeføres af certificerede partnere.

Deler Office Collection dine informationer med andre?

Den information du deler med os behandles i fortrolighed.
Vi gør dog opmærksom på, at vi deler nogle af dine personoplysninger med relevante tredjeparter.

For at levere din pakke, videregives nødvendige detaljer til vores leveringspartner, herunder dit for- og efternavn, postnummer, by, adresse, e-mail og telefonnummer.

Hvad skal Office Collection bruge min e-mail og telefonnummer til?

Vi bruger din e-mail til at sende dig en bekræftelse af din ordre, og er du er tilmeldt vores nyhedsbrev vil du modtage dette på den e-mail adresse du har givet.
Har du valgt at hente dine varer hos en af GLS’ pakkeshops, vil GLS sende dig en e-mail og tekstbesked når dine varer er ankommet.

Konto

Ønsker du at foretage et køb på www.officecollection.dk er der mulighed for at oprette en konto, men det er ikke et krav for at gennemføre en ordre.

Hvis du ønsker det, kan du altid anmode om at få oplyst de informationer vi har om dig. Har du spørgsmål eller kommentarer til vores persondatalov, kan du til enhver tid sende os en e-mail.

Vær opmærksom på, at du altid frit kan ændre eller slette kontooplysninger, eller sende os en e-mail hvis du ønsker hjælp.

Cookies

Vi bruger cookies på www.huselenebak.dk og benyttes vores hjemmeside, tillades placering af cookies på din enhed. Cookies bruges for at tilbyde en hjemmeside der er så brugervenlig som mulig, og for konstant at forbedre din oplevelse på siden.

Hvis du ønsker det, kan du nemt slette cookies fra din computer eller mobile enhed.
Vær dog opmærksom på, at hvis du vælger at deaktivere cookies vil du ikke have mulighed for at benytte og have adgang til al vores indhold på hjemmesiden.

Hvilke cookies bruger Office Collection?

Vi bruger tredjepartscookies fra google, hvilket betyder at når du besøger www.officecollection.dk placeres en cookie i din browser på din enhed. Denne cookie kategoriseres som en ”performance-cookie”.

Vi benytter også ”strengt nødvendige cookies” – disse gør det muligt at bevæge sig rundt på hjemmesiden, og benytte dens muligheder som f.eks. e-fakturering samt muligheden for at se kurven. Uden disse cookies kan nogle services – som de nævnte ovenfor, ikke benyttes.

Hvad kan du gøre, hvis du ikke ønsker at acceptere cookies?

Den webbrowser du benytter, har indstillinger der tillader dig at kontrollere hvordan hjemmesider browses, herunder, hvordan du kan administrere dine cookies. For instruktioner til hvordan du kan administrere eller slette cookies, kig under fanen ”hjælp” i din webbrowser.
Du kan vælge at deaktivere cookies, eller modtage en notifikation hver gang en ny cookie bliver sendt til din computer, tablet eller mobile enhed.

Vær dog opmærksom på, at hvis du vælger at deaktivere cookies, vil nogle funktioner ikke være tilgængelige.

I forlængelse af, at vi yder vores bedste for at sikre en høj kvalitet af vores produkter, opfordrer vi til at sende os en notifikation sammen med et relevant billede, hvis der findes defekter relateret til en vare. Notifikationen kan sendes til info@officecollection.dk inden for de 14 dages returret, og derefter vil vi hjælpe dig gennem processen.
Når du har returneret din vare, og vi har modtaget den, vil vi vurdere om reklamationen er retmæssig korrekt, om defekten er selvforskyldt eller et resultat af anden skadende brug.
Vi vil herefter refundere pengene for købet. Beløbets størrelse der refunderes, er baseret på vores vurdering af reklamationen.

Du vil modtage dine penge senest 14 dage efter at vi har modtaget din vare.

Vi tilbyder ikke at bytte til en anden vare, men hvis du ønsker det kan du adskilt fra returneringen, placere en ny ordre med de ønskede varer.