TOM DIXON

Tom Dixon blev grundlagt i 2002 og er et britisk luksusdesignmærke, der er repræsenteret i 90 lande og beskæftiger 100+ mennesker over hele verden. Tom Dixon er specialiseret i møbler, belysning og tilbehør og har nav i London, Milano, Hongkong, London, Los Angeles, New York, Tokyo og Hangzhou.

Med en æstetik, der er iboende inspireret af brandets britiske rødder, er produkterne internationalt anerkendt og værdsat for deres banebrydende brug af materialer og teknikker.

Grundlægger og selvstændig kreativ direktør Tom Dixon er en rastløs innovatør, der blev fremtrædende i midten af 1980’erne som en uhyggelig, utrænet designer med en linje i svejsede bjærgningsmøbler. Mens han arbejdede med den italienske kæmpe Cappellini, designede han den meget anerkendte S-stol.

Artikel nr.: Beat

Beat Wide er en mellemstor loftslampe i mat sort og har et kontrasterende varmt, gyldent interiør. Fremstillet af håndspundet messing skulptureret af håndværksmæssige håndværkere i det nordlige Indien og skabelsen af dette Beat-lys er en del af en gammel proces, der tager fire dage at gennemføre. Det slagne interiør er genindrettet til at bryde og reflektere en blød og varm lysstyrke.

Beat leveres i flere former og som gulv, bord og væglampe.

Pendler fra 3.450,- netto

Artikel nr.: BEAT Flooor

Beat er et sort gulvlampe med en slank artikuleret arm, der kan justeres til at dirigere lysstrålen. Fremstillet af håndspundet messing skulptureret af håndværksmæssige håndværkere i det nordlige Indien og skabelsen af dette Beat-lys er en del af en gammel proces, der tager fire dage at gennemføre. Denne moderne gulvlampe har en mat sort finish, der står i kontrast til det varme, gyldne bankede interiør, der er genindført for at bryde og reflektere en blød og varm lysstyrke.

Vejl. pris: 6.187,- netto

Artikel nr.: MELT Floor

Melt er et smukt forvrænget gulvlampe i en moderne kobberfinish. Denne gulvlampe udsender et attraktivt, mildt hallucinogent lys og skaber en fascinerende smeltende varmblæst glaseffekt, når den er tændt, og en spejlfinish-effekt, når den er slukket. Fremstillet i Tyskland ved hjælp af en højteknologisk fremstillingsteknik for at opnå den perfekte smeltede kugle.

Vejl. pris: 9.750,- netto

Artikel nr.: FELT Floor

Feltens tekstur og dybde tilføjer varme til ethvert rum.
Lavet af dobbeltlags filtvarme presset til en blød
organisk form, den er grå udvendig og hvid
interiør og nu en helt hvid finish.

Vejl. pris: 2.888,- netto

Artikel nr.: Spring

Spring er en serie af tre pendellamper bestående af
strimler i rustfrit stål. Bøjelige bånd af rustfrit stål har
blevet arrangeret som en piskeris omkring vores specialfremstillede
dæmpbar Tom Dixon LED-ring. Den semi-gennemsigtige
den således skabte form kan justeres til en række forskellige
silhuetter – fra et fladt arrangement, der minder om en
spirograftegning til en flyvende tallerkenkonfiguration og
videre til en fyldigere form, der ligner et græskar. Nuancerne er
lavet af flere bånd med højtydende forår
stål belagt i en attraktiv hvid eller messing finish. Det
karakteren af det spiralformede design tillader de voluminøse nuancer
at være let fladpakket til transport.

Vejl. pris: Lille 4.600,- mellem 7.238,-  stor 11.700,- netto