Tilbehør

Spejle til hotel, konference kro og fællesområder, steder hvor der er brug for et smukt spejl i forskellige formater og længder

Punt / Platel

En funktionel og alsidig jakkesæt betjent, der gør en bedre udnyttelse af rummet og giver et strejf af design til rummet. Det har hjul på sin nedre side, der forbedrer sin mobilitet.

Vejl. pris: kr. dk 6.390,-

Punt / elx

Det oprindelige design af disse bøjler har en tiltrækkende egenskab for kunder overalt. En enkelt bøjle eller lodret rack fastgjort til væggen.

Vejl. pris: kr. dk. 2.198,- væg enkelt kr. 421,-

Punt /  XÀBIA

Spejle med en anodiseret aluminiumsramme, der kombinerer perfekt med de andre stykker af punt kollektion således harmonisere præsentationen.

Vejl. pris: kr.dk 6.500,-

Artikel nr.:

Produkt.

Vejl. pris:

Artikel nr.:

Produkt.

Vejl. pris:

DWC/ MbE-My Best Enemy

Produkt. Spejl Ø 555 mm eller 635 mm BRUSHED NICKEL, POLISHED NICKEL, POLISHED BRASS

Vejl. pris: kr. lille spejl 4.110,- stort 4.700,-

Manifesto Otte

Otto er en elegant designskærm, et system, der med den samme firkantede ramme i massiv sort valnød og metalfod også fungerer som frakkehænger. Otto Separè kan fremstilles i læder, med fine jacquardstoffer, 100% bomuld eller stof leveret af kunden.

Manifesto MAO

Mao er designet efter ansigtet på en kat, Mao er fremstillet i et stykke skulderskind men leveres også i frostet læder.

Manifesto Canestro

Minder om den gamle tradition med håndvæved kurve, der bringer tilbage til et naturligt og romantisk scenarie: kornmarker, kvinder vævning. Canestro er et bord, et sæde og endda et kuffert, lavet af sort træ valnød eller asketræ. Fremstillet ved numerisk styrings teknologi og håndarbejde.