AKUPANEL | KLASSISK EG (SORT FILT) OC0020

Akustiske paneler til loft og væg produceret i Danmark.
Akupanel giver et flot og moderne look, og er samtidig med til at forbedre akustikken i din bolig markant.
Lister med rustik naturlig egefiner på lys MDF, monteret på en sort specialudviklet akustikfilt.
På denne model bruger vi en fint sorteret egetræ, der er glat og uden revner og knaster.
Panelerne leveres i allerede samlede moduler på målet 2400x600x20 mm, hvilket gør montagen super simpel.
Akustikpanelerne kan saves til og monteres i forlængelse af hinanden, i tilfælde af at din væg er højere end 2400 mm.

Vi monterer gerne dine paneler.

Vejl pris 1.300,- eksl moms

AKUPANEL | RUSTIK EGEFINÉR GRÅ ELLER RØGET

Akustiskpaneler til loft og væg produceret i Danmark.
Akupanel giver et flot og moderne look, og er samtidig med til at forbedre akustikken i din bolig markant.
Lister med rustik grå egefiner på sort MDF, monteret på en sort specialudviklet akustikfilt.
Panelerne leveres i allerede samlede moduler på målet 2400x600x20 mm, hvilket gør montagen super simpel.
Akustikpanelerne kan saves til og monteres i forlængelse af hinanden, i tilfælde af at din væg er højere end 2400 mm.

Vi sender gerne farveprøver og vi monterer  også dine paneler.

OC0020

Vejl. pris 1.300,- eksl moms

Akustik egefiner brun

Akustikpanelet kan bruges til at skabe en elegant listevæg eller et listeloft
Produktet er lyddæmpende og fjerner f.eks. rumklang, hvilket forbedrer akustikken markant.
Produktet er produceret i Danmark, og bliver sendt til dig direkte fra fabrik i Ribe.
Den sorte akustikfilt er lavet af genbrugsplast.
Listerne/lamellerne er lavet af rustik brun egefiner på MDF. Vi går ind for bæredygtighed, og derfor bruger vi kun træ fra bæredygtigt skovbrug.
Panelerne leveres i allerede samlede moduler på målet 2400x600x20 mm, hvilket gør montagen super simpel.
Akustikpanelerne kan saves til og monteres i forlængelse af hinanden i tilfælde af, at din væg er højere end 2400 mm.

Vi monterer gerne dine paneler.

Kr. dk. 1.300,- eksl moms

Akustisk kunst

AKUART  forener akustik og æstetik i lydabsorberende billeder og skærmvægge. Akustisk kunst designer akustikløsninger, der skaber rum med plads. Plads til livet, til alle, til lyde, til udfordringer, til opture. Og til hverdagen. Akuart udfordrer normen og gør op med standardløsninger. Med kombinationen af bæredygtigt materiale, æstetisk finesse og sublim printteknik tilbydes akustiske designløsninger, der bringer balancen tilbage. For vi mener, at alle fortjener balance i livet. Og i lyden.

Pris ved henvendelse.

Akustisk rumdeling

Skab et levende miljø med fotoprint af byen eller dine produkter direkte på de lydabesoberende plader.

Pris ved henvendelse

Akustisk rumdeler

Rumdeleren med a certificeret lyddæmpning til gulv eller bordskærm, kan anvendes som opslagstavle.

Pris ved henvendelse

Artikel nr: Edge gulvskærm

Produkt: En moderne gulvskærm med rent design og lydabsorberende egenskaber. Kantliste af gummi i syv farver, justerbare fødder og fire forskellige standardstoffer, giver store valgmuligheder. Skærmene er opbygget med 40 mm polyesterfyld som effektivt absorberer lyd og skaber et mere harmonisk miljø. De indbyggede magneter gør skærmvæggene nemme at koble samme og enkle at flytte.

Vejl. pris: fra. 3.990,-

Artikel nr: Edge Wall lydabsorbent

Produkt: Stilren vægabsorbent med fyld af 50 mm polyester for størst mulig lyddæmpning. Edge Wall har lige hjørner og findes i fire standardstoffer.

Vejl. pris: fra. 2.450,-

Artikel nr: Daphne

ECOdesk er et lydabsorberende panel oprettet til skrivebords anvendelse. Takket være den 20 cm stigning er ECOdesk i stand til at imødekomme flere dimensionelle anmodninger fra de mindste til de bredeste stationer.
Tilgængeligheden i højde 40 og 60 cm, også kombinerbar, giver mulighed for at definere forskellige grader af indbyrdes forhold og phono-impedans, det sidstnævnte element, der er af grundlæggende betydning, især i design af store åbne rum med former for team-space-samarbejde.

Artikel nr: ECOround

ECOround er et farvet og lyst panel, der gør det muligt at udføre den akustiske korrektion på en perimetermåde, hvilket holder brugervenligheden uændret og tilføjer et strejf af farve til vægge og lofter; det kan fordeles i rummet rettidigt eller til at danne ensartede overflader.
ECOround passer perfekt til de 60 x 60 cm mellemrum i gipspladlofter, hvilket skaber et behageligt og specielt layout, der er i stand til at få mest muligt ud af den lydabsorberende ydelse.
ECOround passer harmonisk ind i rum med forskellige funktioner, såsom kontorer, restauranter, hjem, hospitaler, fitnesscentre og hvor du end vil opnå akustisk komfort
De forskellige finish i farver og materialer giver dig mulighed for at finde det mest passende panel til dit rum.

Artikel nr: Daphne

DAPHNE-linjen med lydabsorberende skillevægspaneler er designet til kontor- og hjemmeverdenen og er designet af Studio Algoritmo til Slalom akustisk & partitionssystem. velegnet til berigelse og fragmentering af rum, hvad enten det drejer sig om en arbejdsplads, et offentligt eller et hjem, hvilket gør dem akustisk behagelige.

Vejl. pris: fra. 2.125,-

Artikel nr: Snooze

Produkt: Snooze er et lydabsorberende panel til vægge og lofter, udviklet for at reducere den akustiske lyd i alle lokaler, i et stilfuldt design hvilket gør dem hyggeligere; på samme tid, dekorerer og gør rummet livligere takket være det brede stofsortiment.
Figuren minder om lyddiffusorer og består af en kerne af varm støbt polyester fiber i forskellige tætheder og tykkelser; i midten er der et metal element, der ud over at være et grafisk tegn, giver mulighed for en hurtig samling og en nem installation. Det aftagelige dæksel garanterer enkel vedligeholdelse, stor fleksibilitet og tilpasning i farver og stof valg, hvilket gør det nemt kombineres med andre Møbelkomponenter.
Flere snooze paneler, placeret side om side i forskellige kombinationer, giver bedre lydabsorberende forestillinger..

Vejl. pris: fra. 2.325,-

Woodstock

Luk naturen ind i hverdagen med ly absobenter fremstillet af miljøvenlig EcoSUND. En pakke består af tolv cirkler trykt med billeder af træstammer i forskellige tykkelser. Lydabsorberen er effektiv mod tidlige refleksioner på vægoverflader i hovedhøjde. Dette er nødvendigt, da støj ofte kommer fra vores egen tale.

Woodstock monteres med velcotape direkte på væggen.

Vejl pris kr. dk 4.950,- eksl moms

Artikel nr: ECOdrop

ECOdrop er et farvet og lyst panel, der giver dig mulighed for at udføre den akustiske korrektion på en perimeter måde, idet brugervenligheden holdes uændret og tilføjer et strejf af farve til vægge og lofter; det kan distribueres i rummet rettidigt ved at få mest muligt ud af den lydabsorberende ydelse.
ECOdrop passer harmonisk ind i rum med forskellige funktioner, såsom kontorer, restauranter, hjem, hospitaler, fitnesscentre og hvor du end vil opnå akustisk
komfort. De forskellige farver og materialer er færdige, så du kan finde det mest passende panel til dit rum.

Vejl. pris: fra kr. 2.990,- set á 2 eksl moms

Bordskærm 140×40 cm  fra. kr. 3.500,- eksl. moms

Artikel nr: Oasis

Med det formål at kombinere funktion og æstetik mod et grønt rum fra alle synspunkter. Fødte SLALOM en serie af akustiske produkter, der minder om den naturlige verden. OASIS er et akustisk effektivt objekt, der gennem sin dynamiske struktur kan placeres i rummet efter det daglige behov. Uden behov for at bruge vægskillevægge, kan det genskabe akustiske krisecentre, hvor man kan koncentrere sig og arbejde uden at reducere opfattelsen af ​​det rum, der omgiver dig. Sammensat af en metalramme med et tag af genanvendt P.E.T. filtblade, det kan samles efter dens primære struktur eller gennem integration af plug-ins såsom borde og opladningsenheder til elektroniske enheder.

Oasis Basis     16.500,-  eksl moms

Oasis m. bord 20.250,- eksl moms

Osaia m. USB. 26.250,- eksl moms

Niveau

Niveau forbedrer akustik og bidrager til sit eget udtryk med sit specielle designsprog. Panelerne kan varieres for at skabe unikke mønstre i forskellige farver, med eller uden tekstiler. LEVEL er en unik 3-dimensionel modulær lydabsorber, der kan monteres både på loftet og på væggen. Da absorbenten kan monteres i 360 °, har du store muligheder for at skabe dit eget udtryk. NIVÅ er en effektiv lydabsorber fremstillet af EcoSUND bestående af genanvendt PET.

Leveres i farverne hvid , sort, grå og brun

For væg Rå 593×593 mm kr.dk 628,- eksl moms Beklædt  798,-

For loft Rå 593×593 mm kr.dk 658,- eksl moms, Beklædt 992

Dods Gardin ,

Uldfiltet er, udover dets lydabsorberende og lydisoleringsevne, også behageligt at røre ved, et perfekt naturfilter.  DOTS starter fra disse betingelser for at udvikle sig til et universalinstrument, fra gardin, til dækning, til opdeling mellem to mellemrum, og altid bevare let-hed og gennemsigtighed takket være det særlige perforerede motiv.

Pris på forspørgelse

Manifesto Otto ,

er en elegant designskærm, et system, der med den samme firkantede ramme i massiv sort valnød og metalfod også fungerer som frakkehænger. Otto Separè kan fremstilles i læder, med fine jacquardstoffer, 100% bomuld eller stof leveret af kunden.

POUF

Skræddersyet akustisk siddende med højteknologisk skum, designet til fysisk og akustisk komfort.

ANVENDELSE: Selvbærende MÅL: Ø 450 x h 420 mm

POUF leveres i størrelse og form efter ønske

pris vejl. fra kr. 2,700,- eksl moms

Artikel nr: ECOdrop

ECOdrop er et farvet og lyst panel, der giver dig mulighed for at udføre den akustiske korrektion på en perimeter måde, idet brugervenligheden holdes uændret og tilføjer et strejf af farve til vægge og lofter; det kan distribueres i rummet rettidigt ved at få mest muligt ud af den lydabsorberende ydelse.
ECOdrop passer harmonisk ind i rum med forskellige funktioner, såsom kontorer, restauranter, hjem, hospitaler, fitnesscentre og hvor du end vil opnå akustisk
komfort. De forskellige farver og materialer er færdige, så du kan finde det mest passende panel til dit rum.

Vejl. pris: fra kr. 1.990,- set á 2 eksl moms