Artikel nr: Edge gulvskærm

Produkt: En moderne gulvskærm med rent design og lydabsorberende egenskaber. Kantliste af gummi i syv farver, justerbare fødder og fire forskellige standardstoffer, giver store valgmuligheder. Skærmene er opbygget med 40 mm polyesterfyld som effektivt absorberer lyd og skaber et mere harmonisk miljø. De indbyggede magneter gør skærmvæggene nemme at koble samme og enkle at flytte.

Vejl. pris: fra. 2.325,-

Artikel nr: Edge Wall lydabsorbent

Produkt: Stilren vægabsorbent med fyld af 50 mm polyester for størst mulig lyddæmpning. Edge Wall har lige hjørner og findes i fire standardstoffer.

Vejl. pris: fra. 1.450,-

Artikel nr: Daphne

ECOdesk er et lydabsorberende panel oprettet til skrivebordsanvendelse. Takket være den 20 cm stigning er ECOdesk i stand til at imødekomme flere dimensionelle anmodninger fra de mindste til de bredeste stationer.
Tilgængeligheden i højde 40 og 60 cm, også kombinerbar, giver mulighed for at definere forskellige grader af indbyrdes forhold og phono-impedans, det sidstnævnte element, der er af grundlæggende betydning, især i design af store åbne rum med former for team-space-samarbejde.
ECOdesk udvikler sig fra skrivebordet og integrerer sig selv i rummet til at definere reelle områder af privatlivets fred takket være kombinerede løsninger af skrivebordskomponenter eller fritstående.
ECOdesk_free er faktisk et meget behageligt produkt, ekstremt let, velegnet til at afgrænse områder på en behagelig og farvet måde, hvilket øger dets akustiske komfort.
Netop på grund af sin æstetiske værdi anmodes ECOdesk også i sin Baffle-version, både lodret og vandret, om lydisoleret og korrigere på samme tid refraktionerne af lydbølger, der altid blinker til et resultat med et harmonisk og fængslende design.

Artikel nr: ECOround

ECOround er et farvet og lyst panel, der gør det muligt at udføre den akustiske korrektion på en perimetermåde, hvilket holder brugervenligheden uændret og tilføjer et strejf af farve til vægge og lofter; det kan fordeles i rummet rettidigt eller til at danne ensartede overflader.
ECOround passer perfekt til de 60 x 60 cm mellemrum i gipspladlofter, hvilket skaber et behageligt og specielt layout, der er i stand til at få mest muligt ud af den lydabsorberende ydelse.
ECOround passer harmonisk ind i rum med forskellige funktioner, såsom kontorer, restauranter, hjem, hospitaler, fitnesscentre og hvor du end vil opnå akustisk komfort
De forskellige finish i farver og materialer giver dig mulighed for at finde det mest passende panel til dit rum.

Artikel nr: Daphne

DAPHNE-linjen med lydabsorberende skillevægspaneler er designet til kontor- og hjemmeverdenen og er designet af Studio Algoritmo til Slalom akustisk & partitionssystem. Produktet, hvis navn er inspireret af historien om den græske myte, der indviede den organiske form, er født fra iagttagelse af spillet til en lille pige i en park, der har til hensigt at impalere de faldne blade med nogle kviste. En ægte og enkel gestus, sandsynligvis lavet af ethvert barn og hører derfor til den kollektive fantasi. Den samme spontanitet er iboende i selve objektet: tynde understøtter pressefiltplader, der minder om profilen af ​​laurbær-, egetræ-, oliven- og asketræer.
Således tager et let, dynamisk og velkendt produkt form, velegnet til berigelse og fragmentering af rum, hvad enten det drejer sig om en arbejdsplads, et offentligt eller et hjem, hvilket gør dem akustisk behagelige.

Vejl. pris: fra. 2.125,-

Artikel nr: Snooze

Produkt: Snooze er et lydabsorberende panel til vægge og lofter, udviklet for at reducere den akustiske lyd i alle lokaler, i et stilfuldt design hvilket gør dem hyggeligere; på samme tid, dekorerer og gør rummet livligere takket være det brede stofsortiment.
Figuren minder om lyddiffusorer og består af en kerne af varm støbt polyester fiber i forskellige tætheder og tykkelser; i midten er der et metal element, der ud over at være et grafisk tegn, giver mulighed for en hurtig samling og en nem installation. Det aftagelige dæksel garanterer enkel vedligeholdelse, stor fleksibilitet og tilpasning i farver og stof valg, hvilket gør det nemt kombineres med andre Møbelkomponenter.
Flere snooze paneler, placeret side om side i forskellige kombinationer, giver bedre lydabsorberende forestillinger..

Vejl. pris: fra. 2.325,-